FCSB

Piturca vorbeste despre Chiriches

Selectionerul Victor Piturca a declarat, într-o emisiune televizata, ca ar fi formidabil ca gruparea italiana AC Milan sa fie interesata de transferul fundasului echipei Steaua, Vlad Chiriches, si a precizat ca acesta ar face fata la clubul patronat de Silvio Berlusconi.

"Daca Milan ar fi interesata de Chiriches, ar fi un lucru formidabil. Ar face fata fara niciun fel de probleme. Eu l-am luat de la Târgu Jiu si l-am introdus 30 de minute cu Luxemburg si apoi direct titular cu Franta. Înseamna ca are niste calitati: fizic sta formidabil, tehnic sta bine spre foarte bine, viteza foarte buna, se poate bate cu orice atacant", a spus Piturca, la Dolce Sport.

Piturca a fost cel care l-a lansat pe Chiriches Jucatorul a debutat cu Luxemburg

"Ca mijlocas nu are nicio legatura, dar la nevoie poate sa joace si chiar am facut un experiment. Nici gând sa-l folosesc la mijloc. E cam ceea ce faceam cu Chivu si Radoi. Papp, Gaman, Chiriches sunt speranta noastra, care în viitorul apropiat sa duca echipa la turneele finale si sa ne batem cu adversarii puternici", a mai spus Piturca.

Jurnalistul italian Alfredo Pedulla a declarat, marti seara, în cadrul unei emisiuni televizate, ca vicecampioana Italiei, AC Milan, l-a blocat pe fundasul echipei Steaua Bucuresti Vlad Chiriches, informeaza site-ul calcionews24.com.

Vlad Chiriches, în vârsta de 22 de ani, a fost achizitionat de Steaua la începutul anului de la formatia Pandurii Târgu Jiu.

Internationalul român este cotat la 4-5 cinci milioane de euro.



Piturca vorbeste despre Chiriches