FCSB

Piturca intervine in conflictul dintre Becali si Armata: “Steaua nu mai exista”

Victor Piturca, fostul jucator si antrenor al echipei Steaua, a luat pozitie in conflictul tot mai acerb existent intre Gigi Becali, patronul a ceea ce inca numim astazi a fi Steaua, si Clubul Sportiv al Armatei, entitate care a anuntat inscrierea unei echipe proprii in fotbalul romanesc.

Cu cine veti tine dintre FC Steaua si CSA Steaua? Expiră 12.12.2020, 16:16
FC Steaua 232 voturi
CSA Steaua 235 voturi
Nu stiu. Steaua e numai una. 78 voturi

Antrenor la Steaua chiar cand echipa a fost preluata de Gigi Becali in 2001, Piturca se plaseaza de partea celor de la CSA si spune ca in realitate Steaua nu mai exista.

“Echipa Steaua nu a existat. E clar atata timp cat sigla nu mai e pe piept si suporterii stiu lucrul asta. A venit momentul in care s-a demonstrat ca palmaresul si sigla sunt in curtea CSA. Nu mai exista aceasta echipa, Steaua Bucuresti si nu poate sa joace in prima liga”, a spus Piturca la Dolce Sport.

Talpan, omul anului 2016

Piturca il ridica in slavi pe Florin Talpan, juristul de la CSA care s-a batut de unul singur cu Gigi Becali si care a obtinut in instanta anularea dreptului de folosire a siglei si ulterior a numelui de catre echipa patronata de latifundiarul din Pipera.

“Talpan e omul anului 2016. A reusit sa scoata adevarul la lumina si din cate inteleg e injurat. A reusit sa castige toate procesele pe care le-a avut pe rol”, a mai spus fostul selectioner.

CSA Steaua direct din Liga 1

Piturca mai crede ca CSA Steaua, echipa pe care o va lansa Ministerul Apararii Nationale in vara acestui ar trebui inscrisa direct in prima liga si nu la coada valorica a fotbalului romanesc.

“Cum a fost luata echipa, tot asa trebuie sa si revina in prima liga. Daca nu s-au dat bani pentru palmares, pentru sigla, asa trebuie sa revina la fel fel cum a luat-o Gigi Becali. CSA trebuie sa-si faca echipa repede”, a mai spus Piturca in interventia sa.

Este de notorietate adversitatea dintre Piturca si Becali, relatia dintre cei doi fiind una ca si inexistenta dupa ce fostul selectioner s-a ales cu o condamnare la inchisoare cu suspendare pentru implicare in Dosarul Valiza.



Piturca intervine in conflictul dintre Becali si Armata: “Steaua nu mai exista”