FCSB

Piturca, atac dur la Reghecampf: “E penibil acasa si la stadion”

Victor Piturca nu i-a ramas dator lui Laurentiu Reghecampf si l-a criticat dur pe acesta intr-o emisiune televizata.

“El e penibil si acasa, si la stadion, peste tot. Mai are putin si pleaca in America sa-si faca echipa acolo. A antrenat la Snagov unde se stiau rezultatele dinainte, apoi pe la Bistrita, doua saptamani la Craiova. A avut un retur bun la Chiajna si l-a luat Gigi la Steaua. A gasit o echipa gata facuta si a venit cu noutatea de forta care era pe placul jucatorilor. Avea jucatori foarte buni, iar adversarele erau foarte slabe, dar acum s-a terminat, nu mai e pomana”, a spus Piturca la Dolce Sport.

Radacinile conflictului

Piturca a mai povestit si care este originea conflictului pe care il are cu antrenorul Stelei.

“El ma tine minte de cand eram la Craiova si l-a trimis Giovanni Becali in pregatire cu noi. Nu mi-a placut si nu l-am oprit. A inceput atacurile la adresa mea pe vremea cand eram selectioner. Am stabilit cu el un program, iar a doua zi am aflat din presa ca nu mai e valabil. I-am spus lui Argaseala atunci ca vorbesc direct cu Gigi, ca el (n.r. - Reghecampf) n-are nicio putere”, a povestit Piturca.

Fostul selectioner mai crede ca Gigi Becali il va da afara pe Laurentiu Reghecampf fara sa clipeasca in momentul in care patronul Stelei va simti ca pierde campionatul.

Aceasta desi Becali a spus in repetate randuri ca “Reghecampf sta la Steaua cat vrea el”.



Piturca, atac dur la Reghecampf: “E penibil acasa si la stadion”