FCSB

Petrea, preocupat de probleme defensive ale FCSB

Anton Petrea, antrenorul liderului FCSB, a prefat confruntea de vineri seara cu FC Voluntari din etapa a 18-a in CASA Liga 1, meci care va fi live text pe onlinesport.ro cu incepere de la ora 20:00.

“Sper sa ne revenim cat mai repede dupa meciul de la Ovidiu si maine la ora jocului sa fim suta la suta din toate punctele de vedere.

“Intalnim un adversar care cu siguranta va incerca sa ne inchida, sa ne blocheze si sa plece pe contraatac. Trebuie sa fim foarte atenti si sa ne impunem jocul, sa marcam cat mai multe goluri posibil”, a declarat Anton Petrea.

“Ne preocupa de la meci la meci imbunatatirea jocului si faza defensiva. Sper sa primim cat mai putine goluri de acum incolo. Voluntariul este o echipa omogena, alearga foarte mult si sunt foarte periculosi pe contraatac”, a mai spus Petrea.

De 11 ori s-au intalnit pana acum FCSB si FC Voluntari incepand cu anul 2015.

FCSB a castigat de cinci ori, in trei randuri s-au impus ilfovenii, alte trei meciuri s-au incheiat remiza.

Ultima confruntare directa a fost castigata de FC Voluntari, cu 2-1, in 12 septembrie 2020.

Ilfovenii au castigat de asemenea la ultima vizita pe Arena Nationala. Un 3-1 pe 11 august 2019, prin golurile marcate de Tira, Ricardinho si Botezatu (ag).Petrea, preocupat de probleme defensive ale FCSB