FCSB

Peluza Sud Steaua la returul FCSB - Rapid Viena? Anuntul prin care Becali vrea sa-i sensibilizeze pe stelisti

Sursă foto: facebook.com/SudSteaua.ro

Dupa ce la meciul tur de la Viena au aparut imagini cu mai multi sustinatori ai echipei Rapid Bucuresti alaturi de fanii lui Rapid Viena, fanii giulesteni si-au anuntat sustinerea pentru echipa austriaca la returul de pe Arena Nationala.

"Numai la noi se poate intampla asa ceva. Steaua joaca in Europa si pentru celelalte echipe din Romania. Chiar si Rapid pe vremea lui Razvan Lucescu a beneficiat de punctele facute de Steaua", a reactionat Dica intr-o conferinta de presa.

La randul sau, Gigi Becali a comentat in stilul caracteristic posibilitatea ca giulestenii sa fie prezenti in galeria celor de la Rapid Viena.

"La FCSB s-a incropit o galerie. Faptul ca vin astia bruneti de la Rapid, eu mai glumesc si ei nu se supara pe mine, e un impuls pentru galeria Stelei. Acum se supara si aia de la Sud, stati ca venim noi la iubirea noastra Steaua. O sa vedeti, o sa vina toata galeria de la Sud, desi ei o sa spuna ca nu vin", a spus Becali la Pro x.

Peluza Sud n-a reactionat pana la ora acestei stiri pe niciunul din canalele oficiale de comunicare pentru a confirma sau informa aceasta ipoteza.

Tinand cont de adversitatea suporterilor stelisti din Peluza Sud fata de FCSB si Becali e putin probabil ca vorbele acestuia din urma sa aiba totusi vreo sustinere reala.

Informatii utile pentru suporteri la meciul cu Rapid Viena:

- casele de bilete sunt deschise intre orele 10:00 si 21:30.
- accesul in stadion se va face incepand cu 19:30.
- suporterii oaspetilor pot intra in stadion EXCLUSIV pe la intrarea dinspre Bulevardul Pierre De Coubertin.
- suporterii FCSB pot intra in stadion prin Bulevardul Basarabia si Strada Maior Ion Coravu.



Peluza Sud Steaua la returul FCSB - Rapid Viena? Anuntul prin care Becali vrea sa-i sensibilizeze pe stelisti