FCSB

Paulo Vinicius, prezentat la FCSB

Sursă foto: FCSB FACEBOOK

Fundașul brazilian Paulo Vinicius a semnat, marti, cu FCSB. 

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Paulo Vinicius de Souza Nascimento, care a semnat un contract valabil pentru sezonul 2021-2022.

Fundașul brazilian, care va împlini 37 de ani pe 12 august, a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 55.

Profilul jucătorului 

Paulo Vinicius de Souza Nascimento s-a născut la 12 august 1984, în Cuiaba, Brazilia.

A început fotbalul la Gremio Esportivo Anapolis, de unde a plecat în Portugalia. Acolo a evoluat, de-a lungul anilor, pentru Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga sau Boavista.

După o aventură de un an la Apollon Limassol, a semnat cu CFR Cluj în 2017, echipă în tricoul căreia a cucerit patru titluri consecutive de campion al României.

Mai are în palmares două Supercupe ale României, cu CFR Cluj, precum și o Cupă a Ligii Portugaliei, cu Braga și Cupa Ciprului, cu Apollon Limassol.

Prima declaratie

"Trebuie să câştig tot timpul, am câştigat patru titluri consecutive, acum îl vreau pe al cincilea. Asta este în capul meu. (n.r. - ce l-a determinat să accepte oferta FCSB) Am avut ofertă, m-am gândit, am rezolvat tot şi am venit aici pentru a ajuta echipa să câştige un titlu. Vin aici pentru a ajuta echipa, dacă antrenorul mă trimite pe teren, voi da totul. Sunt pregătit, fac antrenamente cu colegii. (n.r. - de ce adversari de la FCSB se temea când juca la CFR) Aici sunt mulţi jucători cu calitate, Moruţan, Tănase, sunt mulţi copii buni aici. Eu vin cu experienţa să ajut. (n.r. - dacă FCSB e ultima echipă din carieră) Să vedem, am un an aici, după, vedem ce mai putem face", a declarat Vinicius, anunta pagina de Facebook a FCSB. Paulo Vinicius, prezentat la FCSB