FCSB

Pace in vestiarul FCSB. Mesajul lui Dica pentru Alibec si Budescu

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Nicolae Dica a spus dupa meciul cu Viktoria Plzen din Europa League ca nu a fost niciun conflict in vestiarul Stelei si ca are o relatie foarte buna cu jucatorii Denis Alibec si Constantin Budescu, oamenii care  au marcat in victoria 3-0 de joi seara.

“Am avut o discutie inainte de meci cu Alibec si Budescu in care le-am spus ca nu trebuie sa joace 90 de minute, ci ca trebuie sa joace 60-70 de minute in care sa dea totul. Am considerat ca trebuie sa vin cu un jucator proaspat si de aceea am decis sa-l schimb pe Alibec. Sunt foarte multumit de evolutia lui. Budescu este de asemenea un jucator de calitate si este foarte greu de oprit cand este apt suta la suta”, a spus Dica in conferinta de presa.

“Ei nu au facut lucruri iesite din comun asa. S-a vorbit foarte mult in ultima saptamana.Ii cunosc foarte bine pe amandoi si cred ca amandoi pot da mult mai mult. Ma bucur ca au inteles mesajul meu din aceasta saptamana si au demonstrat ca pot juca pentru echipa. Intotdeauna este greu sa gestionezi orice grup, mai ales la Steaua unde presiunea este foarte mare. Consider ca pot sa fac fata acestui grup, chiar daca unii au spus despre mine ca sunt un antrenor slab si ca n-am personalitate. Am fost dezamagit pentru ce s-a vorbit. Pierdusem doar un meci in campionat. Alte echipe au pierdut 2-3 meciuri si nu s-a vorbit asa mult”, a adaugat Dica.

Alibec s-a impacat cu Stoica

“Denis si MM sunt doi oameni maturi. Se intampla uneori la fotbal sa apara cate un conflict. Ei au discutat si au ajuns la un numitor comun. S-a vazut din evolutia lui Denis de astazi ca totul este ok”, a mai spus Dica.

Alibec si Stoica s-au imbratisat la marginea terenului dupa schimbarea atacantului stelist, moment survenit imediat dupa marcarea golului de 3-0.



Pace in vestiarul FCSB. Mesajul lui Dica pentru Alibec si Budescu