Steaua

Steaua declanseaza revolutia ros-albastra

In paralel cu protestele care au paralizat centrul Capitalei in ultima saptamana, Steaua anunta organizarea unui nou miting de protest, la care sunt asteptati 50.000 de oameni.

Gigi Becali a anuntat ca a hotarat, in colaborare cu liderii de la Peluza Nord, organizarea unui miting de protest pentru revenirea echipei in Ghencea.

Prin aceasta mutare, Becali incearca sa readuca echipa in Ghencea in conditii economice cat mai avantajoase pentru el.

"Liderii galeriei mi-au zis ca stadionul este proprietatea noastra, nu a MApN. Stadionul a fost facut pentru echipa noastra, nu pentru Armata. Ei cheltuie bani de la buget in zadar daca nu joaca nimeni acolo", a afirmat Becali la gsptv.

Becali este convins ca protestul pe care il pregateste va fi unul mult mai reusit decat cel de la Piata Universitatii, unde oamenii s-au strans seara de seara in ultima saptamana.

"O sa fac reclama la toate televiziunile timp de o saptamana ca sa vina oamenii. O sa vedeti ca vor fi 50 de mii de oameni. Pe aia de la Sud ii stim daca apar... Daca fac probleme, sunt 'sportivii' care se intalnesc cu ei prin cartiere si ii bat dupa", a mai zis Becali.

Onlinesport# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 22 23 49
2 FCSB 22 31 47
3 Craiova 22 13 43
4 Astra 22 10 37
5 Botosani 22 3 35
6 Viitorul 22 10 34
Steaua declanseaza revolutia ros-albastra