FCSB

Oficial: Tatarusanu si Bourceanu pleaca de la Steaua

Jucatorii Ciprian Tatarusanu si Alexandru Bourceanu au decis sa nu mai continue cu Steaua din vara si l-au anuntat pe antrenorul Laurentiu Reghecampf de intentiile lor. Tehncianul spune ca va miza pe acestia pana in ultima zi de contract pentru castigarea campionatului.

Tehnicianul stelist a dezvaluit, miercuri, intr-o conferinta de presa ca cei doi l-au instiintat despre intentiile lor si ca se va baza pe ei pana la finalul actualului sezon pentru castigarea campionatului.

"Tatarusanu va pleca la vara, iar pe Bogatinov nu l-am adus sa fie numarul unu, ci pentru ca s-a accidentat Cojcaru. Are timp sa demonstreze, in sase luni, ca e un portar de nivelul Stelei. In aceeasi situatie se afla si Bourceanu. Am decis ca ei sa ramana si sa ne ajute sa luam titlul, pana cand vor termina contractele", a declarat Reghecampf.

Chiar daca s-a vorbit despre un interes al grecilor de la Olympiakos Pireu pentru el, Tatarusanu va ajunge cel mai probabil la Fiorentina sub comanda lui Vincenzo Montella. Clubul italian s-a interesat si de Bourceanu in toamna lui 2013.



Oficial: Tatarusanu si Bourceanu pleaca de la Steaua