FCSB

Oficial: Rusescu prezentat la FCSB

Sursă foto: fcsb.ro

Atacantul Raul Rusescu a fost prezentat la FCSB, club pentru care va evolua pentru a treia oara in cariera.

Rusescu a efectuat vizita medicala luni dimineata, dupa care si-a pus semnatura pe contractul cu FCSB. Apoi acesta s-a prezentat la antrenamentul condus de Nicolae Dica la baza din Berceni.

"Ma bucur foarte mult ca, in sfarsit, lucrurile s-au rezolvat. Mai bine mai tarziu decat niciodata! Astept cu nerabdare sa redebutez in echipa la care mi-am dorit mereu sa joc. Sunt nerabdator, increzator si sper sa ajut cat mai mult si, mai ales, cat mai bine, la indeplinirea obiectivelor echipei din acest sezon. De asemenea, abia astept sa evoluez din nou in fata suporterilor nostri, care au fost mereu extraordinari", a spus Rusescu pentru fcsb.ro

Raul va evolua, astfel, pentru a treia oara la echipa ros-albastra, pentru care a mai jucat intre 2011 si 2013, respectiv 2014 si 2015, castigand doua titluri de campion al Romaniei, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si titlul de golgeter al Ligii 1 in sezonul 2012-2013.

De asemenea, in cele 123 de partide jucate pentru ros-albastri in toate competitiile, Raul a inscris de 54 de ori si a oferit 21 pase de gol.



Oficial: Rusescu prezentat la FCSB