FCSB

Oficial: Mai multe grupuri din Peluza Nord revin alaturi de FCSB!

Sursă foto: https://www.facebook.com/PeluzaNordSteauaOficial/

Suporterii stelisti grupati in Peluza Nord au anuntat ce cale vor urma dupa sedinta din urma cu o saptamana, cand sefii mai multor grupuri s-au intalnit pentru a discuta calea de urmat.

Anuntam ca cei care isi doresc sa ramana anonimi vor ramane in continuare, cei care au ales un nou drum il vor urma, iar cei care isi doresc sa se intoarca, sunt asteptati incepand din data de 16.02.2020 (meciul cu Dinamo in deplasare) cand peluza va deveni mai puternica si mai unita alaturi de Mustata (Skins Berceni), Insurgentii si cei deja prezenti alaturi de echipa”, anunta Peluza Nord pe pagina oficiala de Facebook.

”Ne dorim sa fim un grup unit si din respect pentru toti cei care au fost, sunt sau vor fi alaturi de noi, consideram ca, pentru moment, cea mai corecta decizie este ca steagul Peluza Nord sa nu apara pe niciun stadion”, mai spus ultrasii.

Asadar, echipa FCSB va beneficia de suportul ultrasilor la meciul cu Dinamo din 16 februarie, ora 20:00, pe Arena Nationala.

Dupa pierderea numelui si a emblemei suporterii din Peluza Nord au refuzat sa mai incurajeze in mod organizat echipa FCSB.

Suporterii din Peluza Sud au mers alaturi de nou-infiintata CSA Steaua in Liga 4, iar la partidele din primul esalon echipa lui Gigi Becali a beneficiat de sprijinul unui grup organizat din mers sub titulatura de ”Peluza Ros-Albastra”.



Oficial: Mai multe grupuri din Peluza Nord revin alaturi de FCSB!