FCSB

Oficial LPF: "Becali pare ca nu mai e interesat de brandul Steaua"

Sursă foto: facebook.com/lpf.ro

Razboiul dintre FCSB si CSA Steaua pentru brandul "Steaua Bucuresti" a dus la disparitia numelui "Steaua" din Liga 1, insa secretarul general al LPF, Justin Stefan, spune ca in urmatorii ani am putea asista la revenirea acestui nume.

"Minunat ar fi sa se ajunga la o intelegere si FCSB sa fie din nou Steaua. Daca nu se va ajunge la consens, s-ar putea ca in cativa ani sa vedem si o Steaua Bucuresti in Liga 1", a declarat Stefan la Prosport Live.

Oficialul LPF, fost membru in Consiliul de Administratie al FCSB intre 2011 si 2013, mai crede ca in acest moment Gigi Becali nu mai este foarte interesat de numele "Steaua Bucuresti" si ca incearca o alta reteta de a face bani din fotbal.

"Pare ca azi nu mai e interesat de a avea inapoi brandul Steaua Bucuresti si se indreapta spre o alta reteta, reteta lui Lyon: cumpara ieftin si vinde scump. S-ar putea ca din perspectiva financiara sa fie o idee mai buna si mai putin costisitoare", crede secretarul general al LPF.

Gigi Becali s-a aratat optimist in ultima perioada in ceea ce priveste posibilitatea de a avea castig de cauza in disputa cu CSA Steaua pe subiectului brandului "Steaua".



Oficial LPF: "Becali pare ca nu mai e interesat de brandul Steaua"