FCSB

Obiectivul lui Bogdan Andone la FCSB si noul sistem pe care il va impune

Bogdan Andone a fost prezentat, miercuri, in postul de antrenor principal la FCSB intr-o conferinta de presa la care au mai participat patronul Gigi Becali si directorul sportiv Mihai Stoica.

Andone, fost secund la FCSB in ultimele luni, a vorbit in cuvinte putine despre noua pozitie de la echipa, discursul sau fiind in nota celor deja brevetate pana acum de Nicolae Dica si Mihai Teja, predecesorii sai.

"Imi place ideea si filosofia lui Hagi de la Viitorul. Eu am jucat 4-3-3 la echipele mele de pana acum si vom incerca sa jucam in acest sistem. Avem un lot foarte bun valoric, cu jucatori experimentati si tineri talentati. Sper sa facem un mix si sa scoatem maxim din ei", a spus Bogdan Andone.

"Vrem sa formam o echipa agresiva si sa indeplinim toate obiectivele. Eu cu Marius Sumudica suntem cumnati, am fost colegi de echipa de la Sportul, avem o relatie buna, dar fiecare cu drumul lui, cu filosofia lui in viata. Conteaza experienta pentru ca este un antrenor care simte foarte bine vestiarul si a fost o experienta foarte buna sa lucrez cu el", a mai spus Andone.

Noul tehnician al echipei FCSB a spus ca obiectivele echipei, calificarea in grupele Europa League sicastigarea campionatului, i se par normale si realizabile.

"Sunt obiective normale pentru FCSB. Vom face un sezon bun, sunt convins de acest lucru. Probabil ca va fi un plus pentru jucatorii ca patronul nu va mai iesi public dupa meciuri. Unii jucatorii poate sunt mai slabi din punct de vedere mental si le trebuie putin timp sa treaca peste acele declaratii. Criticile aduc progres, e normal", a concluzionat  noul antrenor principal de la FCSB.



Obiectivul lui Bogdan Andone la FCSB si noul sistem pe care il va impune