FCSB

O zi din viata lui Octavian Popescu, noua senzatie a fotbalului romanesc

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

La cei doar 18 ani ai sai, Octavian Popescu este unul dintre jucatorii de mare perspectiva propusi de fotbalul nostru.

Octavian Popescu a facut un salt urias in 2020 de la echipa secunda a celor de la FCSB in prima garnitura a ros-albastrilor.

Evolutiile bune si foarte bune au facut din Octavian Popescu un titular de drept pe flancul drept al atacului celor de la FCSB.

Popescu a adunat pana acum 18 meciuri in Liga 1, dintre care 12 incepute ca titular.

Acesta a marcat un gol si a oferit trei pase decisive coechipierilor sai.

O zi din viata lui Octavian Popescu

"Eu locuiesc in Baza Sportiva FCSB si dedic cea mai mare parte a timpului pregatirii. Dimineata ma prezint la micul dejun alaturi de colegii mei, apoi avem antrenament, refacere, mananc la pranz si apoi merg inapoi in camera, unde ma odihnesc. Seara ies cu Ovidiu Perianu in oras, mancam, mai facem cumparaturi. Ceea ce face orice om normal. Nu e cazul sa ma  numiti vedeta, sunt un tanar jucator si atat!", a spus acesta intr-un interviu pentru LPF.

Repere in cariera

Tanarul jucator al celor de la FCSB mai spune ca il are drept model din fotbalul romanesc pe Lucian Sinmartean si ca il admira pe Neymar, atacantul brazilian de la PSG.

"Imi placea foarte mult felul cum dribla si cum controla mingea", spune Octavian Popescu despre Sinmartean.O zi din viata lui Octavian Popescu, noua senzatie a fotbalului romanesc