FCSB

Noua accidentati la FCSB. Cat sta pe bara Dennis Man

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

O situatie aproape fara precedent la FCSB, echipa care nu poate conta in acest inceput de sezon pe nu mai putin de noua jucatori, toti accidentati.

Ultimul ajuns la infirmerie este atacantul Dennis Man, jucator care s-a rupt in prima repriza a meciului de campionat cu FC Botosani.

Man a simtit o durere la coapsa piciorului drept si a parasit terenul ajutat de unul dintre oamenii aflati in staff-ul medical al FCSB

”Am 12 jucatori de camp plus trei copii. Asadar, 15, plus trei portari. Acestia sunt jucatorii care sunt, iar dintre ei trebuie sa aleg zece jucatori si un portar care sa joace”, a comentat antrenorul Bogdan Andone situatia pe care o are inaintea returului cu Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League.

”Avem noua jucatori pe lista accidentatilor, mare parte jucatori de baza. Este o situatie putin delicata, dar trebuie sa trece peste ea si sa asteptam ca jucatorii sa revina rand pe rand. Primul va fi Stan care va reveni”, a mai declarat Andone.

Situatia lui Man

Despre Dennis Man antrenorul de la FCSB a spus ca va lipsi intre patru si sase saptamani.

FCSB nu are in prezent in preparator fizic, dupa ce Marian Lupu a fost dat afara fiind considerat principalul vinovat pentru accidentarile jucatorilor.

”Deocamdata ne facem treaba cu preparatorul de la academia noastra”, a mai declarat Andone.



Noua accidentati la FCSB. Cat sta pe bara Dennis Man