FCSB

Nicolae Dica, sigur pe postul sau la FCSB: “Am sprijinul patronului”

Antrenorul echipei FCSB se arata deranjat despre discutiile aparute in spatiul public cu privire la posibila lui inlocuire de la echipa lui Gigi Becali.

“Jucatorii incearca sa dea totul pe teren chiar si in campionat. Dupa meciul cu Voluntari mi-am schimbat parerea. Nu am facut un meci chiar asa de slab. Am avut 25 de suturi pe poarta. Am pus o presiune mare pe adversar. Daca vedem doar rezultatul final, nu inseamna ca baietii nu si-au dorit mai mult. Trebuia sa castigam prin ceea ce am aratat pe teren.

“Am calificat echipa in grupe dupa cinci ani si nu am nicio presiune. Am sustinerea patronului, am incredere in ceea ce fac la antrenamente, am incredere in baieti. Sunt si pozitiv de regula, am si cateva lucruri in care cred. Nu renunt usor. Nu stiu de ce se vorbeste la noi dupa o luna si ceva despre un antrenor ca trebuie dat afara, dupa ce a calificat echipa. Liverpool ce sa faca, sa dea antrenorul afara?!”, a declarat Nicolae Dica.

Acesta a vorbit si despre meciul cu Anderlecht din Conference League, partida programata joi seara, de la 22:00, pe Arena Nationala.

“Intalnim o echipa care face un presing agresiv, foarte sus, foarte bine organizati. Au jucatori de viteza, cativa jucatori si cu experienta. Ne asteapta o partida foarte grea, jucam in Europa”, spune Dica.

Andrei Cordea: “Sunt in cea mai buna perioada a carierei”

“Intalnim un adversar foarte bun. I-am analizat, stim punctele lor forte si punctele mai putin bune. Trebuie sa fim concentrati si sa atacam punctele lor slabe.

“Am facut 70 de minute foarte bune in Anglia si maine (joi) ne dorim victoria. Speram ca suporterii sa fie prezenti in numar cat mai mare si sa-i facem fericiti.

“Echipele joaca mai mult fotbal in Europa, in campionatul intern echipele se apara foarte mult. Din pacate nu reusim sa-i deschidem in campionat. Nu-mi aduc aminte sa ne fi dominat vreo echipa. Avem minus doua meciuri si cu doua victorii vom fi acolo sus.

“De cand a venit Mister am inteles ce vrea de la mine si ma simt foarte bine. Am aflat din presa ca a existat un interes pentru mine. Sunt in cea mai buna perioada a carierei mele si sunt concetrat sa fac bine acum.



Nicolae Dica, sigur pe postul sau la FCSB: “Am sprijinul patronului”