FCSB

Nicolae Dica: "Obiectivul nostru e primavara europeana"

FCSB a debutat cu o victorie categorica in grupele Europa League, scor 3-0, pe teren propriu, cu Viktoria Plzen si ocupa primul loc in Grupa G a competitiei. Vedeti mai jos ce a declarat antrenorul stelist Nicolae Dica la conferinta de presa organizata dupa meciul de pe Arena Nationala.

“Am facut o partida foarte buna, am controlat jocul, am reusit sa marcam trei goluri si am avut alte 3-4 ocazii. Chiar daca am castigat cu 3-0, am intalnit un adversar foarte bun, care ne-a pus probleme. Important este ca am castigat fara gol primit. Suntem singurii care am reusit sa-i invingem in acest sezon si pentru mine este o mare bucurie”, a declarat Dica in conferinta de presa.

“Intotdeauna imi doresc mai mult si niciodata nu ma multumesc cu putin. Asa trebuie sa gandeasca si baietii. Imi doream si in seara aceasta sa marcam mai multe goluri. Baietii au avut o atitudine buna dupa jocul de la Viitorul, unde am fost criticati foarte mult”.

“Obiectivul este de a merge in primavara europeana. Trebuie sa ramanem modesti, sa muncim la fel de mult. Doar cu atitudine si munca putem atinge obiectivele. Au fost jocuri in campionatul Romaniei cand n-am jucat foarte bine si n-am fost la fel de concentrati precum in cupele europene. Este si vina mea ca nu reusesc sa-i fac sa inteleaga ca obiectivul nostru este campionatul”, a concluzionat Dica.

Budescu de doua ori si Alibec au marcat golurile victoriei steliste, a doua in trei meciuri cu Viktoria Plzen in acest sezon.



Nicolae Dica: "Obiectivul nostru e primavara europeana"