Steaua

Nicolae Dica: “Sunt singurul de la FCSB care imi asum pierderea campionatului”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Prezent intr-o emisiune televizata, Nicolae Dica a vorbit despre experienta traita la FCSB, echipa la care a fost dorit dupa numai sase luni de la demisia fortata in decembrie 2018.

“Pentru mine e un lucru extraordinar ca dansul (n.a. - Gigi Becali) s-a gandit la mine. E bine ca macar o singura persoana s-a gandit la mine si cea mai importanta, eu zic ca nu e putin lucru. Cred ca s-a gandit la mine ca am adus peste 15 milioane de euro intr-un an si jumatate”, a spus Nicolae Dica la Digi Sport.

“Sunt singurul de acolo care imi asum ca s-a pierdut ca s-a pierdut campionatul. Sunt singurul care imi asum…”, a mai declarat Dica.

Nicolae Dica a antrenat-o pe FCSB intre iulie 2017 si decembrie 2018, perioada in care a ratat titlul in ultima etapa, a calificat echipa in saisprezecimile Europa League dupa trei victorii la rand in primele trei meciuri din faza grupelor si a obtinut prima victorie a ros-albastrilor in fata unei echipe din Italia.

Sezonul urmator Dica o va pregati pe FC Arges in Liga 2.Nicolae Dica: “Sunt singurul de la FCSB care imi asum pierderea campionatului”