FCSB

Nemec nu mai e principalul obiectiv pentru FCSB. Atacant cu nume anuntat din iarna

Cu Denis Alibec cel mai bun produs de export la ora actuala, Gigi Becali se gandeste la un inlocuitor pentru atacantul sau, iar dinamovistul Adam Nemec nu mai reprezinta principala prioritate in acest moment.

"Eu cred ca Alibec pleaca si atunci avem nevoie de Nemec, dar stati putin ca s-ar putea sa-l luam pe Rusescu. Daca il luam pe Rusescu, poate nu-l mai luam pe Nemec", a spus Becali la Digi Sport.

"A avut, n-a avut performante, dar el tot Rusescu ramane. E marcator. A vorbit MM (n.r. - Stoica) cu el si a zis ca ar vrea sa vina. L-a intrebat pe MM <>. E jucator valoros oricand si e binevenit la noi. O sa vina si Nemec, care e problema? Sa fie lotul ca lumea, numeros. Noi acum jucam cand o echipa, cand cu cealalta echipa", a adaugat Becali.

Raul Rusescu este in acest moment liber de contract dupa despartirea de turcii de la Osmanlispor.

Acesta a mai evoluat pentru Steaua intre 2011 si 2013, perioada in care a marcat 34 de goluri in 65 de meciuri, dupa care a fost transferat la Sevilla, unde insa nu a convins.

Rusescu revenea la Steaua sub forma de imprumut in sezonul 2014/2015, fara insa a mai repeta evolutiile din prima perioada. Doar patru goluri marcate in 21 de meciuri.

Cedat de Sevilla in Turcia la Osmanlispor, fostul international roman a reusit zece goluri in 46 de meciuri.

In alta ordine de idei, Becali a mai spus ca la FCSB ar putea ajunge si timisoreanul Sebastian Mailat, jucator aflat in litigiu cu ACS Poli Timisoara.

"O sa-l luam si pe Mailat, sa fie si el acolo", a spus Becali.



Nemec nu mai e principalul obiectiv pentru FCSB. Atacant cu nume anuntat din iarna