FCSB

Nedelcu si Benzar, prezentati oficial la Steaua

Jucatorii Dragos Nedelcu si Romario Benzar au fost prezentati, joi, ca jucatori ai Stelei dupa semnarea contractelor.

Nedelcu (20 ani) si Benzar (25 ani) au semnat pe cate cinci sezoane fiecare cu Steaua, club care a platit pentru cei doi 2.7 milioane de euro campioanei Viitorul.

Nedelcu va purta tricoul cu numarul 3, in timp ce Benzar va avea numarul 2.

Dragos Nedelcu este un jucator nascut pe 16 februarie 1997, la Constanta. Acesta este un produs 100% al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" si a debutat la FC Viitorul in 2017, adunand, pana in prezent, 77 de partide oficiale si 3 goluri pentru echipa alaturi de care a cucerit titlul in 2017.

A evoluat la toate categoriile de varsta la echipele nationale, iar in noiembrie 2016 a debutat pentru Romania, intr-o partida amicala impotriva Rusiei.

Romario Benzar este un jucator polivalent, nascut pe 26 martie 1992, la Timisoara. Acesta a fost crescut de Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" si a evoluat la FC Viitorul in toate sezoanele de cand echipa constanteana a ajuns in Liga 1.

A strans, pana in prezent, 210 partide, 10 goluri si 25 de pase de gol pentru echipa la care a fost capitan, iar la nivelul echipei nationale a strans, incepand cu septembrie 2016, 7 meciuri oficiale.



Nedelcu si Benzar, prezentati oficial la Steaua