FCSB

Nedelcu si Benzar au semnat cu Steaua

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Dincolo de diferendul creat de contestarea la TAS a titlului din sezonul trecut, Viitorul si Steaua s-au inteles, miercuri, pentru transferul jucatorilor Dragos Nedelcu si Romario Benzar la echipa bucuresteana.

Gigi Becali l-a mai dorit pe Nedelcu si la inceputul perioadei de pauza competitionala si transferul tanarului jucator a cazut in ultimul moment, dupa ce cluburile deja se intelesesera.

Nedelcu a ramas la Viitorul, dar n-a mai oferit randamentul din sezonul trecut, iar acum se pare ca a inteles nevoia unei schimbari de echipa.

De meserie mijlocas central, Nedelcu va fi reprofilat la Steaua pe postul de fundas central, acolo unde echipa ros-albastra a aratat slabiciuni seriose pana acum.

Suma de transfer initiala pentru Nedelcu fusese de 1.5 milioane de euro, cu 20.000 pentru jucator la semnatura plus un salariu lunar de 12.000 de euro.

Nedelcu nu va veni singur la Steaua, ci va fi insotit chiar de capitanul celor de la Viitorul, fundasul dreapta Romario Benzar.

Cei doi vor fi prezentati la Steaua miercuri seara si ar putea asista de la tribuna oficiala la meciul cu CSM Poli Iasi.



Nedelcu si Benzar au semnat cu Steaua