FCSB

Mutu ii tine partea lui Morutan: ”Ne luam de un copil...”

Olimpiu Morutan a fost luat la tinta de Gigi Becali dupa infrangerea celor de la FCSB in Gruia.

Becali si-a criticat jucatorul pentru ca si-ar fi cumparat o masina foarte scumpa, una ”de peste” in acceptiunea latifundiarului din Pipera si astfel nu ar mai fi concentrat la fotbal.

Adrian Mutu, un jucator trecut prin multe experiente in si mai ales in afara terenului de fotbal, ii tine partea lui Morutan in acest diferend.

”Nu văd nicio problemă dacă Moruţan rămâne cu picioarele pe pământ şi îşi vede de fotbalul lui. Ce face el cu banii... E nomal ca Gigi Becali să aibă aceste temeri, e patronul clubului şi vrea să gestioneze cum crede dânsul de cuviinţă relaţia cu jucătorii. Nu pot să comentez asta”, a spus Mutu la Digi Sport.

”Hai să o luăm şi altfel. Poate că şi-a dorit de când era mic să aibă o maşină importantă. Poate în anii trecuţi, a pus nişte bani deoparte şi a fost visul lui. De ce trebuie să-l luăm tot timpul: uite, mă, şi-a luat maşină! Poate el şi-a  îndeplinit un vis, domne, pot, mi-am luat maşina asta. Poate îl face mai fericit şi vede altfel... Putea să meargă şi cu o Dacie, tot acolo te duce, din punctul A în punctul B. Depinde cum te duce. Da, nu dă bine, ai cinci lei şi îţi cumperi una de 15 lei. Dar poate el e un băiat care a strâns bani de când a început fotbalul pentru un vis al lui. Şi-a luat acum, că acum îşi permite. Câţi oameni maturi au apartament cu o cameră şi au BMW la poartă? Mulţi. Şi acum noi certăm un copil...”, a mai spus Mutu.



Mutu ii tine partea lui Morutan: ”Ne luam de un copil...”