FCSB

Muniru, la un pas sa fie dat afara de Steaua

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvaluit dupa meciul castigat de echipa sa in deplasare cu Craiova ca a fost la un pas sa-l dea afara de la echipa pe mijlocasul ghanez Sulley Muniru.

"A fost ceva care m-a deranjat foarte tare si o sa vedeti ce masuri voi lua la finalul campionatului. Deja am luat o masura si l-am amendat pe Muniru cu 40.000 de euro", a spus Becali la Digi Sport.

"Am vrut sa-i desfac contractul, dar au intervenit Tanase si Alibec sa-l iert. M-a sunat si Reghecampf ca plange, dar o sa vedeti la finalul campionatului. Cum ar fi sa se duca un roman intr-o tara straina, cum a venit el la noi, si sa dea cu pumnul acolo", a mai spus Becali.

Muniru a avut o altercatie la unul dintre antrenamentele Stelei cu Tanase si a reactionat violent lovindu-l pe coechipierul sau.

Din aceasta cauza Muniru a fost exclus din lot la meciul cu Astra Giurgiu, dar a revenit printre titularii Stelei cu Craiova.

Dupa o evolutie stearsa, Muniru a fost schimbat dupa doar 35 de minute cu Boldrin.

"M-am gândit că dacă joc cu Muniru şi Pintilii o să arătăm bine, dar nu a fost aşa. Ei au avut ocazii mari, Muniru nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. E jucător important si mi pare rău că l-am schimbat după 30 de minute", a spus Reghecampf la finalul meciului cu oltenii.



Muniru, la un pas sa fie dat afara de Steaua