FCSB

Motivul pentru care Helmuth Duckadam n-a ajuns antrenor

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Portarul de legenda al fotbalului romanesc, eroul echipei Steaua Bucuresti in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, nu a urmat o cariera in antrenorat spre surprinderea multora.

Duckadam, in prezent presedintele de imagine al celor de la FCSB, a explicat intr-o emisiune televizata ce l-a determinat sa stea departe de banca.

“Am incercat. Am activat putin la copii, dar mi-am dat seama nu mi se potriveste. Trebuie sa te nasti pentru fiecare meserie mie mi-a placut intotdeauna sa fiu in conducere”, a declarat Helmuth Duckadam la Telekom Sport.

“In 2010 am avut sansa sa ma cheme domnul Becali si sa intru in acest rol. Ce fac acum, sa fiu imaginea FCSB, sunt cei mai frumosi ani pentru ca asta imi place”, a mai spus Duckadam.

La acelasi post de televiziune Duckadam a marturisit ca dintre adversarii intalniti cei mai puternici au fost Bernd Schuster, Enzo Scifo si Lajos Detari.

De asemenea, Duckadam spune ca portarul care l-a impresionat cel mai mult a fost Bogdan Stelea: “A fost unul dintre cei mai talentati”.



Motivul pentru care Helmuth Duckadam n-a ajuns antrenor