FCSB

Motivele pentru care Gigi Becali spera sa primeasca ajutor de la Gica Hagi

Titlul de campioana din Liga 1 Betano se va juca la distanta intre CFR Cluj si FCSB. Patronul din fosta Ghencea spera ca Viitorul sa puna probleme ardelenilor, iar trofeul sa ajuna la FC FCSB. 

In ultima etapa, CFR primeste vizita Viitorului, iar FCSB pe cea a Astrei. Lider inainte de ultimele meciuri este Clujul, cu un punct avans in fata FCSB, aflata pe locul al dioilea. Calculele pentru titlul sunt aici.

Becali a si explicat, luni seara, dupa ce a invins Craiova in extremis, de ce spera ca in ultima etapa sa primeasca ajutor de la Gica Hagi, in meciul acestuia de la Cluj.

„Deja şansele la titlu sunt 55-45. Am mare încredere in Viitorul pentru că Viitorul are şi obiectivul material, 200.000 de euro în plus pentru locul 3. Mai are unul mai important, sportiv, de pe 3 joacă direct turul 2 preliminar în Europa League. Viitorul are mare interes să câştige la Cluj. Presiunea e pe CFR  acum, sunt pe primul loc. Noi trebuie să câştigăm jocul nostru. Viitorul are jucători rapizi care pot câştiga foarte bine meciul ăsta", a spus Becali, la PRO X.



Motivele pentru care Gigi Becali spera sa primeasca ajutor de la Gica Hagi