FCSB

Morutan vine cu ambitie la FCSB: “Vreau sa joc”

Sursă foto: captura video digi sport

Olimpiu Morutan a oferit, joi dupa-amiaza, primele declaratii dupa ce a semnat contractul cu FCSB, echipa la care va evolua insa din iunie 2018.

“Ne-am inteles pana la urma si sunt foarte fericit. Voi ramane pana in vara la Botosani. Vreau sa vin si sa joc la Steaua, sa-mi fac treaba cat mai bine aici. Ma voi antrena foarte bine sa-mi ajut si echipa de la Botosani. Nu am nicio presiune. Trebuie sa raman cu picioarele pe pamant si sa-mi fac treaba cat mai bine. Am in contract o clauza sa nu joc impotriva Stelei”, a spus Morutan.

“Aseara a venit o oferta de la Sahtior, dar am renuntat. Am ales cu sufletul si am vrut sa vin la Steaua. Pentru mine e o rampa de lansare foarte mare. Cred ca voi fi foarte bine primit si ma voi acomoda repede acolo. Imi place de Messi, dar nu vreau sa ma compar cu niciun jucator mare”, a adaugat jucatorul pentru care FCSB a platit 700.000 de euro.

Clauza uriasa

Asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme, Gigi Becali i-a stabilit si lui Morutan o clauza uriasa in contractul cu FCSB, practic cea mai mare din fotbalul romanesc.

“Exista o clauza de reziliere in contractul meu, 70 milioane de euro. N-am cuvinte sa spun, dar asta este clauza”, crede Morutan.

Morutan a semnat cu FCSB. O super putere din Est a vrut sa-l deturneze



Morutan vine cu ambitie la FCSB: “Vreau sa joc”