FCSB

Moment de reculegere in memoria lui Costica Stefanescu inainte de Steaua - Legia

UEFA a aprobat cererea clubului Steaua ca inaintea meciului cu Legia Varsovia de miercuri seara sa se tina un moment de reculegere in memoria lui Costica Stefanescu, fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, disparut tragic dintre noi in urma unui gest extrem.

"Desi exista o mare strictete legata de countdown, UEFA a aprobat solicitarea noastra de a tine un moment de reculegere in memoria fostului jucator al Stelei si capitan al echipei nationale. Totodata, in semn de respect, jucatorii nostri vor evolua cu banderole negre in aceasta partida. Am avut privilegiul sa-l cunosc bine pe acest fost mare fotbalist, pe acest om de o rara noblete sufleteasca. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, capitane! Sincere condoleante familiei indoliate si tuturor suporterilor Universitatii Craiova", a anuntat Mihai Stoica pe contul sau de Facebook.

Costica Stefanescu a evoluat pentru Steaua intre 1969-1973, perioada in care a imbracat de 77 de ori tricoul ros-albastru si a marcat trei goluri.Moment de reculegere in memoria lui Costica Stefanescu inainte de Steaua - Legia