FCSB

Modificare in desenul viitorului stadion Ghencea

Sursă foto: facebook.com/AsociatiaStelistilor1947

Asociatia Stelistilor 1947 anunta pe Facebook ca pana la finalul anului pe care abia l-am inceput noul stadion din Bulevardul Ghencea va fi gata construit.

Sustinatori ai proiectului CSA Steaua demarat in Liga a 4-a, cei de la Asociatia Stelistilor 1947 au publicat si imaginea simulata a viitorului stadion.

"În primăvară, se preconizează începerea lucrărilor pentru fundația stadionului STEAUA și pronosticurile optimiste indică faptul că, până la finele anului, construcția arenei va fi încheiată. Față de macheta inițială, au fost făcute câteva modificări, reproduse și în graficul făcut de AS47", anunta acestia in comunicatul publicat.

"Reamintim că noul stadion STEAUA va avea o capacitate de 30.500 de locuri și, deosebit față de trecut, va fi faptul că arena din Ghencea va putea găzdui și competiții de rugby", mai precizeaza cei de la Asociatia Stelistilor 1947.

La finalul anului recent incheiat Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, anunta ca este interesat sa-si mute echipa din 2020 pe viitorul stadion din Ghencea, desi admite ca pe Arena Nationala se simte "acasa".

"Ala nu e stadionul CSA-ului pentru ca sunt banii statului. Cine o sa joace acolo, ca ei vor ramane in Divizia C si trebuie sa se joace, ca de aia se face stadion. E posibil sa jucam si noi acolo, desi mie imi place Arena Nationala, ma simt ca acasa acolo", declara Becali.



Modificare in desenul viitorului stadion Ghencea