FCSB

MM Stoica vrea sa urmeze modelul Mutu in fotbalul romanesc

Adrian Mutu, conducatorul de club, a adus un model nou in fotbalul romanesc, iar Mihai Stoica, directorul sportiv de la Steaua, este gata sa imbratiseze acest tipar.

“De cand a venit la Dinamo Mutu nu a participat la nicio polemica si cred ca exemplul lui il pot lua si eu, cu toata experienta mea, fara nicio jena”, a spus Stoica intr-o conferinta de presa.

Lacatus, aniversat

Marius Lacatus, cel mai reprezentativ jucator stelist din toate timpurile, nu a fost uitat in pofida despartirii actuale de idei.

“Lacatus ramane simbolul acestei echipe. Am lucrat impreuna, il respectam si este singurul jucator cu zece titluri obtinute cu aceasta echipa”, a spus Stoica in ziua cand septarul de legenda din Ghencea a implinit 53 ani.

Ironie catre Talpan

“Am auzit ca Asociatia Psihiatrilor din Romania propune dublarea soldei lui Talpan. Nu stiu, eu asa am auzit. Din nefericire traim in Romania si un individ de genul acesta poate face orice”, a comentat Stoica iesirea publica a juristului CSA Steaua prin care acestea solicita desfiintarea Federatiei Romane de Fotbal!



MM Stoica vrea sa urmeze modelul Mutu in fotbalul romanesc