FCSB

MM Stoica: “Trebuia sa fie 11-1 si sa zica mersi ca au scapat ieftin. In retur promit de la cinci in sus”

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, considera ca scorul inregistrat la finalul derby-ului cu Dinamo a fost prea bland pentru formatia din Stefan cel Mare si le promite rivalilor istorici o corectie mult mai aspra in retur.

“Am trait meciul la intensitate maxima pentru ca sunt partide speciale. Important este scorul, iar scorul este foarte bun. Am scapat de locul 12 din clasament si nu mai suntem amenintati cu retrogradarea. Se intampla uneori sa ratam cu senitate atat de multe ocazii. Este reconfortant sa obtii a sasea victorie consecutiva in fata rivalei istorice, iar printre acestea este inclusa si finala Cupei Romaniei”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.  

“Daca vom intalni adversari de talia aceasta cred ca vom castiga foarte usor titlul cu numarul 25 care deja ne obsedeaza. Nu cred ca s-a vazut vreodata o asemenea diferenta intre Steaua si Dinamo. Nu stiu unde au fost cei 40.000 de spectatori, ii asteptam si acum sa vina. Au anuntat 28.000, dar cred ca n-au fost mai mult de 25.000. Cred ca 11-1 ar fi fost cel mai corect scor. Sa spuna mersi ca au scapat atat de ieftin. In retur vom avea 50.000 de stelisti in tribune si atunci va fi nenorocire”, a mai adaugat Mihai Stoica cu doza insemnata de ironie.

MM Stoica a lansat si un avertisment pentru rivalii de la Dinamo in perspectiva returului: “Va promit ca in retur va fi o diferenta pe tabela conforma cu realitatea din teren, adica de la cinci in sus”. 



MM Stoica: “Trebuia sa fie 11-1 si sa zica mersi ca au scapat ieftin. In retur promit de la cinci in sus”