FCSB

MM Stoica reaprinde focul intre FCSB si CSA

Invitat duminica seara la o emisiune televizata, Mihai Stoica a vorbit despre FCSB, Steaua si conflictul care macina clubul din Romania cu cele mai importante performante in fotbalul european.

”Pentru mine FCSB este Steaua si cu asta basta. Daca nu FCSB nu ar fi Steaua, atunci nu ar mai veni 30.000 de oameni la derby. Pentru FCSB este Steaua si va ramane asa. Inca nu s-au epuizat toate caile de atac”, a spus MM Stoica la Digi Sport.

Fostul director sport al ros-albastrilor merge chiar mai departe si spune ca institutiile abilitate ale statului ar trebui sa intervina si sa investigheze modul in care sunt cheltuiti banii publici la CSA Steaua.

”Banii de la buget sunt cheltuiti si sunt sume colosale. Mor militari pentru ca un camion nu are frane. Clinceniul, cu mai putin de jumatate din cat a cheltuit CSA in Liga 4 fara sa promoveze, a reusit sa promoveze in Liga 1. Asta e ceva de DNA dupa parerea mea, trebuie autosesizare”, crede MM Stoica.

Acesta nu s-a ferit nici sa trimita sageti spre stelistii care sustin echipa Armatei din Liga 4.

”Exista o factiune a galeriei vechi care se bucura nemaipomenit la meciul cu Ajax si acum sustine o echipa din Liga a 4-a”, a mai spus MM.



MM Stoica reaprinde focul intre FCSB si CSA