FCSB

MM Stoica reactioneaza dupa ce Becali a ramas in inchisoare

Mihai Stoica a reactionat pe retelele de socializare la scurt timp dupa ce magistratii Tribunalului Constanta au decis sa respinga cererea de intrerupere a pedepsei pe care a formulat-o Gigi Becali invocand motive medicale.

"Cum este posibil asa ceva? In ce tara traim?", a scris Stoica pe contul sau de Facebook.

Laurentiu Reghecampf declarase miercuri ca il asteapta pe Becali la meciul Steaua - Dinamo, de pe 1 Martie.

Gigi Becali afirma ca sufera de o boala grava care il poate lasa paralizat, hernie de disc cervicala (o afectiune a coloanei vertebrale in zona gatului). Becali iese mereu la tribunal cu un guler la gat, pentru a arata cat de grav este. Patronul Stelei a afirmat la Tribunalul Constanta, miercuri, ca detine opinii medicale care atesta boala si gravitatea afectiunii sale.

Magistratii au considerat ca Becali se poate opera in Romania, fara a i se suspenda pedeapsa, ci a sta sub supraveghere judiciara. Judecatorii de la Constanta au respins cererea lui Becali de a se opera in strainatate, motiv pentru care ar avea nevoie de 180 de zile de intrerupere a pedepsei.

Becali nu a fost vazut niciodata cu guler cervical pana a fost condamnat la inchisoare, imaginile si informatiile despre aceasta boala incepand sa vina dupa mai 2013, momentul incarcerarii sale.

[news-104940]



MM Stoica reactioneaza dupa ce Becali a ramas in inchisoare