FCSB

MM Stoica raspunde in scandalul cu Alibec si face un pas inapoi

Conflictul de la FCSB dintre atacantul Denis Alibec si directorul sportiv Mihai Stoica este departe de a fi incheiat, iar ultimul il contrazice pe Gigi Becali in privinta scuzelor pe care si le-ar fi cerut jucatorul.

"Mărturisesc că este prima dată în 23 ani de carieră în care un jucător mi se adresează cu "vorbești tu de fotbal", punându-mi la îndoială autoritatea în club. Iar când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanțe și rețeta financiară de care Steaua și fotbalul românesc au mare nevoie", a scris Stoica pe contul sau de Facebook.

"Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate și să aplaud evoluțiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puțin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul și să-și pună în valoare calitățile incontestabile", a adaugat Stoica.

Directorul sportiv al FCSB a mai lamurit si chestiunea scuzelor pe care Alibec si le-ar fi cerut dupa disputa care a avut in meciul de la Ovidiu.

"Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar așa, pentru a respecta în totalitate adevărul", a conchis Stoica.



MM Stoica raspunde in scandalul cu Alibec si face un pas inapoi