FCSB

Mihai Stoica in centrul unui episod bahic la Steaua. Becali: “Nu-l dau niciodata afara”

Gigi Becali a recunoscut ca inaintea meciului de la Zurich din Europa League in hotelul in care a fost cazata Steaua s-a petrecut un episod in care au fost implicati antrenorul Laurentiu Reghecampf si directorul sportiv Mihai Stoica.

“Laurentiu ar fi plecat pe la 2 si n-a fost implicat. MM ar fi baut in camera si de asta nici n-a fost prezent la meci. Eu stiu toate astea, dar e MM, e prietenul meu. Ii era teama sa nu-l dau afara, dar nu pot sa-l dau afara ca a gresit omul o data in viata. El vine dupa condamnarea aia si cum as putea sa-l dau afara. El a zis ca vrea sa stea toata viata langa mine si asta voi face”, a spus Becali, luni dimineata, la postul sport.ro

“Sa va spun ceva, eu mi-am revenit repede, puscaria am mancat-o pe paine, pentru mine puscaria parca nici n-a fost pentru ca ma iubea luma, dar MM nu si-a revenit. Pentru el e inca o trauma si cum sa-l dau afara, niciodata. Eu tin minte doar momentele frumoase cu el cand a venit in puscarie si m-a luat in brate cu lacrimi in ochi”, a adaugat Becali.

Reactia lui Becali a venit pe fondul nemultumirii acestuia fata de jocul Stelei in meciul de la Medias.



Mihai Stoica in centrul unui episod bahic la Steaua. Becali: “Nu-l dau niciodata afara”