Steaua

MM Stoica e istorie. Gigi Becali si-a gasit un nou frate: ”E numarul unu in tot clubul”

Langa Gigi Becali a aparut din vara acestui an un nou personaj destul de retras si enigmatic pana acum in aparitii.

Este vorba de fostul arbitru international Alexandru Tudor, un om ajuns langa Gigi Becali la FCSB dupa retragerea din arbitraj.

Pe langa fotbal, subiectul comun care i-a apropiat pe cei doi este credinta comuna in Dumnezeu.

Aplecarea lui Tudor spre credinta este pe placul lui Becali si acesta este dispus sa-i faca toate poftele noului sau colaborator.

”Pe Tudor il consider ca un fel de frate cu mine. Eu i-am dat o masina, un BMW, si a zis ca ce sa faca cu ea, ca e OZN. Nu stia sa umble cu ea. I-am dat teren in Pipera sa-si faca o casa langa mine. Tudor e ceva special. Daca am zece ca Tudor, spulber Barcelona, Real Madrid, Manchester City si Manchester United.

”Tudor e numarul unu, ca la mine cine are rugaciunea, ala e numarul unu. Vad ca a inceput Domnul sa-mi aduca numai oameni credinciosi, cum e Tudor, cum e Vintila. Cu rugaciunea o sa batem noi toate realele si barcelonele. Cat de curand se va intampla”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

Patronul ros-albastrilor a mai dezvaluit ca va ridica o Biserica in cantonamentul echipei din Berceni, Alexandru Tudor fiind omul de incredere in acest proiect.MM Stoica e istorie. Gigi Becali si-a gasit un nou frate: ”E numarul unu in tot clubul”