FCSB

MM Stoica despre Alibec: “A avut o perioada neagra”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Mihai Stoica a trecut peste conflictul pe care l-a avut cu atacantul Denis Alibec si povesteste ca jucatorul de la FCSB a trecut printr-o perioada extrem de dificila din punct de vedere emotional.

“El a avut o perioada neagra in care nu zambea niciodata. La un moment dat se autoizolase, dar acum e din nou in colectiv, e asimilat din nou. I-am cerut odata la mine in birou sa faca un efort si sa iasa zambind la antrenament”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

“Acum avem o relatie extraordinara. El e un tip care nu vorbeste pe la spate. Denis nu e asa, el o spune in fata. Am ramas blocat ca niciun jucator nu-mi spusese asa, dar am trecut peste”, a adaugat Stoica.

Cei doi au avut un schimb acid de replici in timpul unui meci pe care FCSB l-a disputat la Ovidiu contra celor de la Viitorul in sezonul regulat. Amanunte aici.

Stoica i-ar fi strigat de pe margine lui Alibec sa joace o anumita faza cum credea el de cuvinta, iar replica atacantului nu s-a lasat prea mult asteptata: “Lasa-ma! Ce, stii tu mai mult fotbal ca mine?!”



MM Stoica despre Alibec: “A avut o perioada neagra”