FCSB

MM Stoica acuza starea terenului: “A fost inuman”. Sageti spre fosti jucatori de la FCSB

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a criticat starea gazonului de pe Arena Nationala la meciul cu Dinamo si spunec a jucatorii celor doua echipe trebuie felicitati pentru efortul depus.

“A fost ceva inuman ce s-a intamplat. Toti cei 26 de jucatori merita felicitati si ma refer in principal la Nistor care, desi accidentat, a facut un sprint si a recuperat o minge imposibila. Dinamo nu-si pierde spiritul cu Steaua, ma rog, FCSB”, a spus Stoica.

“Sa ne batem asa joc de un derby! Derby a fost in tribune si a fost pe teren, daca tinem cont de ardoarea jucatorilor. Prima grija a fost sa nu te accidentezi. Nu stiu ce se va intampla cu aceasta suprafata de joc. Trebuie sa se refaca si sa se faca eforturi. Sa se aduca un covor, trebuie facut ceva”, a mai spus oficialul ros-albastrilor.

O chestiune de atitudine

“Dinamo ne-a spulberat la un meci de Cupa Ligii si ne-a stricat vacanta, iar unii jucatori care acum nu mai sunt cu noi zambeau. Se gandeau unde sa iasa in oras. Acum e altceva, cu acesta catalizator care e Felipe Teixeira”, a mai spus Stoica.



MM Stoica acuza starea terenului: “A fost inuman”. Sageti spre fosti jucatori de la FCSB