FCSB

Mirel Radoi, responsabil pentru esecul din Supercupa: "Baietii n-au nicio vina"

Primul meci oficial pe banca Stelei a coincis pentru Mirel Radoi cu cel dintai esec. Un trofeu pierdut, dar este unul despre care multi vor uita peste ani ca s-a disputat. Se putea prea bine ca aceasta Supercupa nici sa nu se mai joaca dupa ce Steaua a reusit eventul cu Costel Galca pe banca, un antrenor care incepea sezonul precedent de o maniera identica. Deci, pentru moment, nu sunt motive de panica la Steaua. Cel putin pana marti la prima infatisare cu Trencin.

“Ei au fost mai motivati decat noi. Ne pare rau pentru suporteri si singurul vinovat sunt eu. Poate ca nu am reusit sa-mi motivez jucatorii. E clar ca am suferit si din pacate atitudinea si responsabilitea ne-au costat”, a explicat Radoi la postul Sport.ro

Acesta a mai vorbit si despre indrazneala de a-l trimite in teren pe tanarul Mihalcea, un jucator de doar 16 ani.

“Cred ca era un moment prielnic sa-l promovam pe Mihalcea, desi poate miza partidei a fost prea mare pentru el”, crede Radoi.

Directorul sportiv al Stelei mai spune ca nu lipsa jucatorilor de valoare din lot a dus la pierderea Supercupei, dar admite ca pentru Champions League mai este nevoie de intariri.

“Este adevarat ca mai avem nevoie de jucatori pentru Liga Campionilor, dar nu am pierdut meciul din lipsa de jucatori. Cu Trencin va fi un meci foarte greu. In aceasta seara aveau 6-1 intr-un amical. Trebuie sa lucram in continuare la motivatie si mentalitatea jucatorilor. Acestia nu au nicio vina pentru acest esec”, a concluzionat Mirel Radoi.

Steaua a pierdut a doua Supercupa la rand, dupa 0-1 cu ASA Tg.Mures intr-un meci disputat la Constanta pe o caldura sufocanta.

Axente a marcat unicul gol al meciului la o faza in care portarul Cojocaru si-a aratat limitele.



Mirel Radoi, responsabil pentru esecul din Supercupa: "Baietii n-au nicio vina"