FCSB

Mirel Radoi, prima conferinta ca antrenor la Steaua: "Nu ma ascund dupa infrangere"

Antrenorul Stelei, Mirel Radoi, a vorbit despre activitatea pe care o are la Steaua dupa primul amical sustinut in cantonamentul din Austria.

“In momentul de fata incercam sa facem doua echipe cat mai echilibrate. Nu ne-am gandit exact la pozitia lui Tanase, dar trebuie sa vedem cat mai multi jucatori pe mai multe pozitii. Din pacate perioada este foarte scurta si nu putem schimba sistemul. Modelul 4-2-3-1 poate fi modificat cu usurinta, dar vom juca in functie de adversar”, a spus Mirel Radoi intr-o conferinta de presa.

Radoi a vorbit si despre Trencin, adversarul pe care Steaua il va intalni in turul 2 preliminar al Champions League.

“Pentru noi ar fi foarte usor de spus ca Trencin este un adversar senzational si astfel ne-am apara putin, ne-am gasi o scuza. Dar nu trebuie sa cadem nici in cealalta extrema. Am vazut cateva meciuri si este o echipa care joaca un fotbal destul de bun. Nu vreau sa ma gandesc cu cine vom juca in playoff sau grupe. Mai intai sa trecem de turul 2 si 3 preliminar. Important este sa luam lucrurile pas cu pas”, considera Mirel Radoi.

Acesta a lamurit si situatia fostului secund Daniel Oprita, cel care a plecat de langa echipa pentru a continua pe cont propriu ca principal la o alta formatie.

“Oprita m-a sunat si mi-a spus ca si-ar dori sa continue ca antrenor principal. Pentru noi e o pierdere, dar l-am inteles. Nu este niciun fel de problema”, a mai spus Radoi.

In ceea ce priveste relatia jucatorilor cu fostii antreonori de la Steaua, Mirel Radoi a spus ca nu le poate interzice jucatorilor sa se vada cu fostii antrenori: “Fiecare e liber sa faca ce vrea in afara programului”.

"Am iesit in fata sa nu se creada ca ma ascund dupa aceasta infrangere (n.r. - 4-5 cu Austria Karnten). Daca trebuie gasiti niste vinovati aceia suntem noi, antrenorii. Noua ne revine responsabilitatea pentru rezultate", a mai adaugat Radoi in incheierea interventiei sale.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial



Mirel Radoi, prima conferinta ca antrenor la Steaua: "Nu ma ascund dupa infrangere"