FCSB

Mirel Radoi: "Dinamovistii sunt imprevizibili"

Mirel Radoi, antrenorul echipei Steaua, considera ca jucatorii lui Dinamo sunt imprevizibili si ca in meciul de duminica seara nu exista o favorita certa.

"Din punctul nostru de vedere nu cred ca exista o favorita clara. Orice se poate intampla intr-un meci derbi intre doua echipe rivale. Derbiul nu poate porni cu o favorita clara, tot timpul va fi un meci echilibrat", este de parere Radoi.

"I-am urmarit pe adversari, sunt jucatori tineri, poate nu au experienta, dar sunt imprevizibili. Oricand pot face surprize. iar in spatele lor va fi o galerie numeroasa. Stim ce avem de facut, trebuie sa marcam mai multe goluri decat vom primi, asta daca va fi cazul sa primim", a mai spus Radoi.

Tehnicianul stelist a vorbit si despre starea de sprit din lotul echipei sale dupa eliminarea suferita, miercuri seara, in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

"In acest moment starea de spirit e buna, desi venim dupa aceasta mica dezamagire, ratarea calificarii in play-off-ul Ligii Campionilor. Jucatorii trebuie sa inteleaga faptul ca timpul e scurt intre meciuri, iar pentru a avea anul viitor a doua sansa in Liga Campionilor trebuie sa castigam din nou campionatul. Sper ca la sfarsitul celor 90 de minute Steaua sa iasa invingatoare", a adaugat Radoi.

Steaua a castigat sapte din ultimele opt meciuri sustinute in fata lui Dinamo, ultima infrangere a ros-albastrilor in Derby datand din aprilie 2011.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial


Mirel Radoi: "Dinamovistii sunt imprevizibili"