FCSB

Mirel Radoi acuzat ca a deturnat transferul lui Pascanu de la FCSB

Gigi Becali l-a acuzat public pe Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, ca a avut o implicare decisiva in ratarea de catre FCSB a transferului fundasului Alexandru Pascanu.

”Am negociat cu baiatul, a zis ca vrea 15.000 de euro pe luna, totul in regula. Dupa care a zis el, baiatul, ca vrea sa se mai sfatuiasca cu alte persoane. Eu cam stiu cine l-a sfatuit, dar nu spun ca tin la persoana. Are ce are cu mine, dar tot nu ma supar pe ea niciodata in viata. Stiu cine l-a deturnat si l-a trimis pe alta pista”, a spus Gigi Becali intr-o conferinta de presa in care l-a prezentat pe Cristian Manea.

”In cine avea Pascanu cea mai mare incredere, cu cine se consulta el din Romania, cine i-a facut lui cel mai mare bine in viata?”, a mai spus Becali.

O voce din sala: ”Finul!”

”Pai vezi! Dar eu nu ma supar pe el niciodata. Cum adica pas inapoi ca vine la nasul tau (n.a. - despre Manea). Ce fel de fin esti tu? El poate sa spuna ce vrea, obrazniciile lui, dar nu ma supar, pentru ca el fiul ratacitor. O sa-si revina el”, a continuat Becali.



Mirel Radoi acuzat ca a deturnat transferul lui Pascanu de la FCSB