FCSB

Mircea Lucescu despre venirea lui Mirel Radoi la Steaua: "Are nevoie de sustinere"

Reputatul tehnician Mircea Lucescu este de parere ca Mirel Radoi are nevoie de sustinere pentru a reusi la Steaua, in opinia acestuia fiind foarte dificil sa debutezi in cariera de antrenor la o echipa mare.

“Sunt oameni care pot face acest lucru, altii nu. Radoi are nevoie de multa sustinere, iar pentru el ar fi fost mai simplu sa fie mai intai la o echipa mai mica”, a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Acesta mai crede ca Radoi trebuie sa renunte la mentalitatea de jucator pentru a reusi sa se impuna ca antrenor la Steaua.

De asemenea, mai spune Lucescu, este foarte important si cu cine se va sfatui noul antrenor al Stelei in conducerea echipei.

“Rebrov nu e antrenor la Dinamo Kiev. Un spaniol conduce totul din spate, iar Rebrov este mai mult de imagine. La fel se intampla si cu Luis Enrique. Se consulta cu alte persoane”, a mai spus Lucescu.

Mircea Lucescu si-a prelungit contractul cu Sahtior Donetk pentru inca un sezon si a pus astfel capat speculatiilor din jurul unei posibile plecari in Turcia.

[news-114213]



Mircea Lucescu despre venirea lui Mirel Radoi la Steaua: "Are nevoie de sustinere"