FCSB

Mircea Lucescu avertizeaza Steaua: "Sa fie atenti"

Mircea Lucescu a tinut sa atraga atentia Stelei pentru meciul de pe 11 decembrie cu Dinamo Kiev, ultimul din grupele Ligii Europa. 

Il Luce afirma ca Dinamo Kiev are un jucator cheie, care va trebui in mod special tinut sub control: "Daca cei de la Steaua se vor organiza bine, atunci pot scoate un rezultat bun. Si mai este un detaliu care conteaza. Cineva trebuie sa fie atent la jocul lui Yarmolenko, care este periculos, cand intra pe piciorul stang in interiorul terenului”, a spus Lucescu la Digi Sport.

Lucescu este de parere ca Dinamo Kiev traverseaza momente bune, iar acest lucru se va vedea in meciul de la Bucuresti.

”Dinamo Kiev trece printr-un moment favorabil, are entuziasm datorat faptului ca joaca foarte multe meciuri pe terenul lor, se simt in forma, plus ca nu trebuie neglijat faptul ca n-au mai avut de mult cinci puncte avans in campionat. Vor intra pe teren cu convingerea ca pot castiga. Este posibil sa aduca trei-patru jucatori dintre cei care joaca efectiv, asta nu inseamna titulari sau netitulari, ci jucatori cu ambitie”, a mai spus Lucescu.

Steaua - Dinamo Kiev se joaca pe 11 decembrie, de la ora 22:05, live pe site-ul onlinesport.ro.

Steaua trebuie sa bata, pentru a se califica in 16-imile Ligii Europa, dar in acelasi timp Aalborg nu trebuie sa o bata pe Rio Ave. Daca Steaua face egal sau pierde, este eliminata indiferent de rezultatul obtinut de Aalborg.



Mircea Lucescu avertizeaza Steaua: "Sa fie atenti"