FCSB

Ministrul Sportului din Romania: “Oricine poate juca in Ghencea, inclusiv FCSB”

Sursă foto: https://twitter.com/as_steaua1947

Ionut Stroe a facut declaratia de mai sus, duminica seara, intr-o emisiune televizata.

Intrebat ce se va intampla cu noul stadion construit in Bulevardul Ghencea, ministrul Tineretului si Sportului a declarat ca orice echipa are dreptul sa joace acolo fiind o investitie din bani publici.

“Oricine poate juca pe stadionul Steaua. Din punctul meu de vedere, nimeni nu poate ingradi accesul unei entitati la stadion, acesta fiind facut din bani publici.

“Administrator la stadion va fi Ministerul Apararii si oricine poate inchiria stadionul. Este facut din bani publici si oricine poate sa joace acolo”, a mai spus Stroe la Digi Sport.

Suporterii echipei CSA Steaua din Liga 4 isi revendica stadionul doar pentru echipa MapN, insa tot mai multe voci ridica problema ca si FCSB ar trebui sa evolueze acolo fiind, cel putin la nivelul Ligii 1, continuatoarea de drept a FC Steaua Bucuresti.

Exista chiar initiativa ca meciul de deschidere al noului stadion sa fie facut de FCSB cu o echipa din afara tarii.

Gheorghe Mustata, liderul suporterilor echipei FCSB, a lansat in spatiul public aceasta initiativa care a fost imediat imbratisata de Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al clubului.

Autosesizarea CNCD

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, a anuntat ca se va autosesiza pana la finalul starii de urgenta asupra situatiilor create in jurul arenelor de fotbal din Banie si de la Ghencea.

“La Craiova reiau si spun ca s-a facut un abuz. Iau serios in calcul autosesizarea. Cred ca vom actiona pana la finalul starii de urgenta. Aceeasi situatie este valabila si pentru stadionul Steaua”, a declarat Csaba Asztalos la Radio Sport 1.

Acesta considera ca echipa FCSB va putea juca pe noul stadion din Bulevardul Ghencea “atata timp cat plateste pentru a-l inchiria”.



Ministrul Sportului din Romania: “Oricine poate juca in Ghencea, inclusiv FCSB”