FCSB

Mihai Teja se compara cu doi titani ai fotbalului: "Nu detin bagheta magica"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Mihai Teja, antrenorul echipei FCSB, spune ca are nevoie de timp pentru a face din echipa ros-albastra una spectaculoasa prin joc si rezultate.

"Spectacolul nu se face intr-o luna si jumatate, se produce dupa o anumita perioada. Jucatorii trebuie sa stie exact ce vrea antrenorul. Spectacol va fi cand Steaua va invinge cu 2-0, 3-0 si va domina orice adversar, dar si la Barcelona sunt momente cand nu poti produce spectacol", a spus Teja intr-o conferinta de presa.

"Nimeni n-are o bagheta magica si numai prin munca se poate face spectacol. Se vad anumite lucruri bune, am incredere in baieti. Nu exista un antrenor cu o bagheta magica, mi-as dori sa am reteta respectiva, dar nu o am. Klopp a avut nevoie de un an si ceva la Liverpool, Guardiola la fel la Manchester City", a adaugat tehnicianul echipei FCSB.

"Noi vrem sa fim echilibrati, sa facem pasi mici pentru a crea o alta mentalitate si a face performanta. Sunt jucatori buni, cu calitate, isi doresc foarte mult, au ambitie, iar lucrurile sunt pe un drum bun", a concluzionat Teja.

Teja a preluat-o pe FCSB dupa ultima etapa din 2018, iar in cele trei meciuri disputate pana acum in calitate de antrenor al ros-albastrilor a obtinut o victorie (3-0 cu Hermannstadt) si doua remize in deplasare (1-1 cu Dunarea Calarasi si 0-0 cu Concordia Chiajna).



Mihai Teja se compara cu doi titani ai fotbalului: "Nu detin bagheta magica"