Steaua

Mihai Teja nu vede meciul cu CFR Cluj ca fiind decisiv pentru titlu

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Antrenorul Mihai Teja de la FCSB a prefatat intalnirea cu CFR Cluj de duminica seara din etapa a 5-a din playoff-ul Ligii 1 Betano.

Cele doua rivale sunt despartite de trei puncte in favoarea clujenilor, dar indiferent de rezultat Mihai Teja nu considera ca disputa din Gruia este decisiva in economia luptei pentru titlu.

"Nu cred ca este un meci decisiv. Mai sunt cinci meciuri si toate jocurile din playoff sunt grele. Nu este nimic jucat", a spus Teja intr-o conferinta de presa.

"Ne dorim foarte mult sa castigam. O sa mergem acolo la victorie. Nici nu ne gandim sa nu castigam", a mai spus tehnicianul celor de la FCSB.

In alta ordine de idei, Teja a mai spus ca Mihai Pintilii va face deplasarea la Cluj si ca ar putea fi prezent pe teren.

"El este sanatos din punct de vedere medical. Balasa este in afara lotului, accidentat, Momcilovic la fel, iar Stan s-a operat de menisc", a mai declarat Mihai Teja.

Meciul CFR Cluj - FCSB se disputa duminica de la ora 21:00 si va fi live text pe onlinesport.roMihai Teja nu vede meciul cu CFR Cluj ca fiind decisiv pentru titlu