FCSB

Mihai Teja, criticat pentru schimbarea lui Olimpiu Morutan: "O greseala impardonabila"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Antrenorul de la FCSB si-a atras numeroase critici din partea oamenilor de fotbal prin schimbarea lui Olimpiu Morutan la pauza meciului cu Sepsi Sf.Gheorghe.

Olimpiu Morutan fusese introdus in minutul 18 dupa accidentarea lui Mihai Pintilii, dar la pauza a fost inlocuit cu Florinel Coman.

O mutare care s-a dovedit pe fond inspirata, Coman fiind decisiv in aducerea victorie cu 2-0.

Inlocuirea lui Morutan nu i-a picat bine nici jucatorului si nici lui Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani de la care a fost transferat jucatorul la FCSB in vara lui 2018.

"M-am intristat sa vad ca l-a schimbat iar pe Morutan. Il pune unde nu trebuie. El are cu totul alta pozitie in teren. Mai bine nu-l bagi, daca vrei sa dezvolti un fotbalist nu faci asa ceva", a declarat Iftime la Pro x.

"Un antrenor bun are in vedere mult mai multe lucruri in afara de castigarea a trei puncte. Are o constructie mult mai solida, creeaza stabilitate, baza si apoi vin rezultatele", a adaugat finantatorul celor de la FC Botosani.

"FCSB nu pierdea meciul cu Morutan in teren. E o greseala impardonabila. Am inchis televizorul cand am vazut ca l-a schimbat la pauza. Parca a facut-o cu rautate", a continuat Iftime.

Sfaturi pentru Oaida

"Cand faci pasul la FCSB trebuie sa fii cel mai bun. Pana la urma fiecare copil cu soarta lui", a spus Iftime ca i-a transmis lui Razvan Oaida, mijlocasul care va ajunge la FCSB din vara.



Mihai Teja, criticat pentru schimbarea lui Olimpiu Morutan: "O greseala impardonabila"