FCSB

Mihai Teja asteapta discutia decisiva cu patronul: “Se poate intampla orice”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB este pe punctul de a pierde titlul din Liga 1 pentru al patrulea an consecutiv, iar antrenorul Mihai Teja este primul cu o tinta pe spate din partea patronului Gigi Becali.

“Cu siguranta vom avea o discutie. Ma gandesc la viitorul nostru, al clubului, nu ma gandesc neaparat sa ne despartim. N-am o clauza in contract, n-am nimic. Imi fac treaba atat cat pot, in rest tot ce se vorbeste nu ma intrebati pe mine. Eu am un contract si dupa ce se termina aceste doua meciuri vom analiza. Vorbesc cu domnul Becali la 2-3 zile. Am o relatie foarte buna, asa va fi si in continuare indiferent ce se va intampla”, a declarat Mihai Teja la o conferinta de presa.

“Imi doresc sa continui, pentru ca nu poti sa-ti dai seama de munca unui antrenor dupa 3-4 luni. Nu ma intrebati pe mine despre discutiile patronului cu Marius Sumudica. Totul a fost un dialog intre mine si domnul Becali, nu mi-a impus niciodata nimic”, a mai spus Teja.

Acesta a vorbit si despre partida cu Sepsi Sf.Gheorghe din etapa a 9-a a playoff-ului.

"Mai sunt doua meciuri importante pe care trebuie sa le castigam. Primul, cel cu Sepsi, este foarte important si vrem sa-l castigam. Sepsi e o echipa buna, omogena, a demonstrat cand s-a calificat in playoff. Noi trebuie sa ne facem datoria si sa castigam. In fotbal se poate intampla orice, am vazut si in aceasta saptamana, dar din pacate noi nu suntem la mana noastra si atunci asteptam. Se mai poate intampla, desigur, Craiova este o echipa puternica. Eu gandesc ca mai bine Craiova sa-si ia punctele si sa ramana la mana lor".



Mihai Teja asteapta discutia decisiva cu patronul: “Se poate intampla orice”