FCSB

Mihai Stoica recunoaste derapajul bahic de la Zurich

Dupa informatiile aparute despre escapada bahica pe care a avut-o inaintea meciului sustinut de Steaua la Zurich in Europa League, Mihai Stoica a recunoscut public ca a consumat bauturi alcoolice, dar ca nu a fost insotit in demersul sau si de antrenorul Laurentiu Reghecampf.

"Poate că am defecte, probabil şi ceva calităţi, însă în niciun caz n-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susţin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurenţiu la este o minciună. Dacă toţi bărbaţii ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvenţă. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele", a scris Stoica intr-un mesaj pe contul lui de Facebook.

Incidentul la care face referire Stoica a avut loc in hotelul in care era cazata Steaua inaintea meciului cu FC Zurich din grupele Europa League.

Gigi Becali a declarat ca are cunostinta despre cele petrecute la Zurich, dar spune ca niciodata nu l-ar putea da afara pe Mihai Stoica de la Steaua.

“Laurentiu ar fi plecat pe la 2 si n-a fost implicat. MM ar fi baut in camera si de asta nici n-a fost prezent la meci. Eu stiu toate astea, dar e MM, e prietenul meu. Ii era teama sa nu-l dau afara, dar nu pot sa-l dau afara ca a gresit omul o data in viata. El vine dupa condamnarea aia si cum as putea sa-l dau afara. El a zis ca vrea sa stea toata viata langa mine si asta voi face”, a spus Becali, luni dimineata, la postul sport.ro

“Sa va spun ceva, eu mi-am revenit repede, puscaria am mancat-o pe paine, pentru mine puscaria parca nici n-a fost pentru ca ma iubea luma, dar MM nu si-a revenit. Pentru el e inca o trauma si cum sa-l dau afara, niciodata. Eu tin minte doar momentele frumoase cu el cand a venit in puscarie si m-a luat in brate cu lacrimi in ochi”, a adaugat Becali.



Mihai Stoica recunoaste derapajul bahic de la Zurich