FCSB

Mihai Stoica il apara pe Reghecampf si baga o alunecare la rivalii de la Dinamo

Mihai Stoica raspunde intr-o postare pe o retea de socializare atacurilor care l-au vizat in ultima perioada pe antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf si nu uita sa-i ironizeze pe rivalii din Stefan cel Mare.

"Acest scandal interminabil a pornit de la intrebarea lui Giovanni cu trimitere la Laurentiu Reghecampf "cine-i asta ca sa vorbeasca?" O sa-i raspund eu cine-i "asta": 

"Un antrenor care - alaturi de Oli - este cel mai bun tehnician al Stelei de cand Gigi a preluat echipa“

“Un antrenor care a avut o contributie esentiala la explozia unor fotbalisti precum Chiriches sau Rusescu. Tottenham si Sevilla nu sunt Sassuolo si Atalanta. 

"Un antrenor care n-a tinut cont niciodata de cine-i impresariaza pe Gardos, Chipciu sau Tanase, ci sa alcatuiasca cea mai competitiva echipa din lotul pe care-l avea la dispozitie. 

"Un antrenor care a stiut sa se consulte si cu Gigi, si cu mine, si cu ceilalti membri ai staff-ului, dar care a imprimat echipei un stil propriu, acelasi pe care-l imprimase si Concordiei, unde n-avea nici jucatori asa valorosi, nici un patron de asemenea anvergura.

"Un antrenor care este prietenul si colaboratorul meu. Si - poate cel mai important - prietenul si colaboratorul lui Gigi…", a scris MM Stoica.

Managerul general al clubului Steaua si-a incheiat interventia cu de acum traditionalul "Route 25", salutul stelistilor cu trimitere directa la tinta sezonului, si anume titlul cu numarul 25 din istoria clubului.



Mihai Stoica il apara pe Reghecampf si baga o alunecare la rivalii de la Dinamo